Maraş Haber
hava durumu --° K.Maraş
DOLAR --
EURO --
GRAM ALTIN --
ÇEYREK --

Haber Ara

0%

Kahramanmaraş Valisi; Anneler Günü Dolayısıyla Şehit Anneleri, Eşleri ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Valimiz Mükerrem Ünlüer ve eşi Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi, “Anneler Günü” dolayısıyla şehit anneleri, şehit eşleri ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Ort. 3 dk. okuma süresi Kahramanmaraş
Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Şairler Tepesi’nde düzenlenen programa; Kahramanmaraş Milletvekili Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mahmut Sert, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Beşen,Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Taner Okumuş, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Bakan, Dulkadiroğlu Kaymakamı Hicabi Aytemur, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli ile şehit ve gazi aileleri katıldı.
Programda konuşan protokol üyeleri, annelerin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak, başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
Kahramanmaraş Valisi; Anneler Günü Dolayısıyla Şehit Anneleri, Eşleri ve Gazi Aileleri ile Buluştu
Vali Ünlüer konuşmasında, şehit ailelerinin ve gazilerin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu ifade ederek şu ifadelere yer verdi:
“Bugün öncelikle kıymetli annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Sizler, en değerli varlıklarınızı bu ülkenin birliği ve beraberliği için feda ettiniz. Yapmış olduğunuz fedakârlığın farkındayız. Devletimiz tüm kurumlarıyla birlikte her zaman sizlerin yanındadır. Sizler, 85 milyonun emanetisiniz ve bizler de bu emaneti başımızın üstünde taşımaya gayret ediyoruz. Kapılarımız ve gönüllerimiz sizlere daima açıktır. Bu görevi sadece bir sorumluluk olarak değil, gönül işi olarak görüyoruz.”
Kahramanmaraş Valisi; Anneler Günü Dolayısıyla Şehit Anneleri, Eşleri ve Gazi Aileleri ile Buluştu
Konuşmasının devamında annesini genç yaşta kaybettiğini ifade eden Vali Ünlüer, annesi hayatta olan vatandaşlara da anne sevgisinin kıymetini bilmeleri tavsiyesinde bulunarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
Program, şehit ailelerine karanfil takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
Önceki Haber Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Bu habere ne hissettiniz?

  • ❤️SEVDİM0
  • 👏ALKIŞ0
  • 😱İNANILMAZ0
  • 💡ÖĞRENDİM0
  • 😢ÜZGÜN0
  • 😡KIZGIN0
0 kişi tepki verdi

Yorumlar 0

Yorumlar yükleniyor...