TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’ni ziyaret ederek sanayi esnafıyla bir araya geldi.
Ziyarette Gülsoy, Kooperatif Başkanı Mehmet Demirci ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek sanayi sitesinin mevcut durumu, esnafın karşılaştığı sorunlar ve çözüm bekleyen konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Esnafın Talepleri Gündeme Geldi
Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen görüşmede, esnafın günlük faaliyetlerinde karşılaştığı sorunlar, beklentiler ve sanayi sitesinin ihtiyaçları ele alındı.
Gülsoy, esnafın görüşlerini dinleyerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Görüşmede ayrıca ihtiyaçların karşılanmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar konusunda fikir alışverişi yapıldı.
Heyetle Birlikte İncelemelerde Bulundu
Milletvekili Gülsoy’a ziyarette AK Parti Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkanı Veli Demirci, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Faruk Bozkan, AK Parti Toprakkale İlçe Başkanı Ahmet Özkan, Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz ve parti mensupları eşlik etti.
Heyet, sanayi sitesindeki mevcut durum ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
“Esnafımızın Taleplerini Dinledik”
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Seydi Gülsoy, sanayi esnafıyla doğrudan temas kurmanın önemli olduğunu belirtti.
Gülsoy, Toprakkale ekonomisinde önemli bir yere sahip olan sanayi esnafının talep ve beklentilerini dinlediklerini, sanayi sitesinin ihtiyaçları konusunda değerlendirmelerde bulunduklarını ifade etti.
Kooperatif Yönetimine Teşekkür
Milletvekili Seydi Gülsoy, ziyaret sonunda Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirci ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Gülsoy, “Nazik misafirperverlikleri için Kooperatif Başkanımız Sayın Mehmet Demirci’ye ve yönetimine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


Yorumlar 0